Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Θρήνος για τη Φωτεινή Λιβανίου στο Δοκό - Σκοτώθηκε το πρωί με μοτό

Θρήνος στο Δοκό για τη Φωτεινή Λιβανίου, η οποία σκοτώθηκε με το μηχανάκι της, ενω πήγαινε στη δουλειά.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί στο Βατώντα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν δευκρινιστεί.

Η 33χρονη Φωτεινή Λιβανίου ήταν εθελόντρια Σαμαρείτισσα  και  εργαζόταν σε επιχείρηση του Βατώντα.

Τη στιγμή του δυστυχήματος πήγαινε στη δουλειά της, όταν σκοτώθηκε.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Αρτάκης εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη Φωτεινή πού ήταν δημοφιλής στο Δοκό και τη Χαλκίδα και θεωρείτο η "Ψυχή της παρέας"  .

Οι δεκάδες φίλοι της έχουν μείνει άναυδοι από το συγκλονιστικό συμβάν και απαιτούν από την Αστυνομία να ξεκαθαρίσει άμεσα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο και έχασε τη ζωή της η Φωτεινή που σαν Σαμαρείτισσα βοηθούσε και πρόσφερε ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η τελευταία εγγραφή της ήταν το Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 στις 3:15 μ.μ. : ρα για θαλλασιτσα ξαπλωστρα καφεδακι..."

Οι φίλοι της έχουν γράψει: 


"ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ..........ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ..........ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ .......ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑΤΙ ?????????????"

"Ρε Φωτεινούλα!!!!! Πες μου ότι ψέμματα!!!!!"


Η τελευταία της φωτογραφία είναι με άλλες Σαμαρίτισσες στο Θέατρο όπου ανέβηκε το έργο "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" και η Φωτεινή ήταν παρούσα για να προσφέρει βοήθεια, αν χρειαζόταν..



ΥΓ. Επί προσωπικού: Φωτεινή μου η ζωή σου φέρθηκε σκληρά. Πιο σκληρή όμως ήταν με τους δικούς σου. Έχασαν το διαμάντι τους, το χαμόγελό τους, την ελπίδα τους.... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στις 6 το απόγευμα η κηδεία της άτυχης Φωτεινής Λιβανίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...