Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Καταστροφή φυτείας με 4.000 δενδρύλλια χασίς στη Φθιώτιδα

Ολόκληρη επιχείρηση έχουν στήσει οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας για να ξεριζώσουν μια φυτεία με 4.000 έως 5.000 δενδρύλλια χασίς, στα όρια της Φθιώτιδας με την Καρδίτσα, στην ορεινή περιοχή του χωριού Ροβολιάρι της Μακρακώμης.

Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν χθες τη φυτεία και μέχρι στιγμής προσπαθούν με διάφορους τρόπους να την προσεγγίσουν.

Χωματουργικά μηχανήματα του δήμου Μακρακώμης, που εργάζονται από νωρίς το πρωί, δεν έχουν φτάσει ακόμη στα συγκεκριμένα σημεία, ενώ στην περιοχή περιμένουν φορτηγά αυτοκίνητα της αστυνομίας για να μεταφέρουν τα χιλιάδες δενδρύλλια κάναβης που θα εκριζωθούν. Σημειώνεται ότι η περιοχή είναι δύσβατη και απόκρημνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες που εντοπίστηκε η φυτεία έως σήμερα, έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λάρισας, αλλά, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αλλά και εμπλοκή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Φθιώτιδας. Ωστόσο, από κατοίκους της περιοχής έγινε γνωστό ότι προσήχθησαν τρεις, που αναζητήθηκαν στις οικίες τους, εκ των οποίων δύο αφέθηκαν, αργότερα, ελεύθεροι.

Οι πρώτες πληροφορίες υπογραμμίζουν πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη φυτεία χασίς που έχει εντοπιστεί ενώ κάποιοι κάνουν, ακόμη, λόγο για πάνω από 5.000 χασισόδεντρα, χωρίς όμως να έχει συλληφθεί κάποιος επ' αυτοφώρω κατά τη διάρκεια εργασιών περιποίησής της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...