Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Χαλκίδα: "Ακόμα περιμένουμε το νέο νοσοκομείο"

Στον «πάγο» βρίσκεται εδώ και περίπου τρία χρόνια το κτίσιμο του νέου νοσοκομείου της Χαλκίδας, το οποίο θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα υποδομών και χώρου που υφίστανται και ταλαιπωρούν τους ασθενείς.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων, κ. Γιάννης Αγγελάτος μιλάει στον δημοσιογράφο του zougla.gr για την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Τόνισε ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού που ξεπερνάει το 50%.

« Στην παθολογική κλινική υπάρχουν 50 κρεβάτια και εργάζονται μόνο δύο νοσηλεύτριες .Ακόμα έχουμε έλλειψη σε τραπεζονοσοκόμες και τραυματιοφορείς. Δυστυχώς, έχουμε μεγάλη έλλειψη υλικών στα χειρουργεία και έτσι υπάρχει κίνδυνος για αναβολή τους. Ζητάμε το τμήμα αξονικού τομογράφου να λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο» τόνισε.


« Είχε έρθει στην Χαλκίδα ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν υπουργός εξωτερικών κύριος Δημήτρης Αβραμόπουλος μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές και μας είχε εγγυηθεί ότι σε 30 μήνες θα λειτουργεί .Αλλά είμαστε ακόμα στο περίμενε. Πρέπει να δημιουργηθεί το νέο νοσοκομείο γιατί υπάρχει κτιριακό πρόβλημα .Το κτήριο αυτό είναι χτισμένο από το 1981» κατέληξε ο κ. Αγγελάτος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...