Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Χαλκίδα: 1η Ενεργειακή & Περιβαλλοντική Έκθεση – EXPOKLIMA - GREEN ENERGY

Είναι διαπιστωμένο ότι οι παραδοσιακές αγορές έχουν πλέον κορεστεί από μια παρατεταμένη κρίση με ορατές τις επιπτώσεις της και στον τομέα της απασχόλησης, γεγονός το οποίο, σε συνάρτηση με την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, έχει ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε νέες καινοτόμες εφαρμογές παραγωγής ενέργειας οι οποίες αφενός θα προσελκύουν επενδυτές και αφετέρου θα προστατεύουν το οικοσύστημα.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η εισαγωγή της Πράσινης Ενέργειας στη ζωή μας αποτελεί «ανάσα» τόσο στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας όσο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, ενώ παράλληλα με την χρήση της μειώνεται το λειτουργικό κόστος των «νοικοκυριών» ανακουφίζοντας έτσι τον κάθε καταναλωτή.

Με γνώμονα τα παραπάνω η Dralenco LTD σε συνεργασία με την EXPOCOM- ΣΟΦΟΚΛΗΣ Ε. ΜΠΟΤΟΝΑΚΗΣ διοργανώνουν την 1η Ενεργειακή & Περιβαλλοντική Έκθεση – EXPOKLIMA - GREEN ENERGY.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, στο Πάρκο του Λαού από την Τετάρτη 25η Ιουλίου 2012 έως και την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2012.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...