Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

H ΔΗΜΑΡ σε Αλιβέρι, Λέπουρα, Αυλωνάρι, Μονόδρυ, Διρρεύματα, Κονίστρες, Ταξιάρχες και Κύμη.

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέφθηκε το Αλιβέρι, όπου συνομίλησε με πολίτες. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα Λέπουρα, το Αυλωνάρι, το Μονόδρυ, τα Διρρεύματα, τις Κονίστρες όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο, τους Ταξιάρχες και την Κύμη. 

Στην Κύμη, οι υποψήφιοι και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κα. Αντιδήμαρχο Κύμης, το Διευθυντή του ΙΚΑ και να επισκεφθούν το Νοσοκομείο της πόλης, το Δασαρχείο, την Πολεοδομία και το εργοστάσιο της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ. 

Σε όλες τις περιπτώσεις ήταν εμφανής η έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς του κράτους που έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των υπηρεσιών της πόλης.

Η ΔΗΜΑΡ δηλώνει για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή της στον αγώνα των πολιτών της Κύμης για να μείνει το ΙΚΑ στην πόλη,το οποίο εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων και να συνεχίσει η λειτουργία του εργοστασίου της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ. Επιπλέον, η ΔΗΜΑΡ δηλώνει την ανάγκη να σταματήσει η υποβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης που αποψιλώνεται από ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά του κεντρικού κράτους, οι πολίτες αντιστέκονται και προσπαθούν να οργανώσουν τη ζωή τους και να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα του τόπου τους. Σε αυτές τις προσπάθειες θα πρέπει να αναφερθούν οι συνεταιρισμοί γυναικών Αυλωναρίου και Κύμης που παράγουν εξαιρετικά τοπικά προϊόντα.

Η ΔΗΜΑΡ πιστεύει ότι η ελληνική περιφέρεια θα πρέπει να στηριχθεί από το κράτος και οι άνθρωποι που ζουν εκεί πρέπει να τυγχάνουν του σεβασμού όσων έχουν την ευθπύνη του κυβερνητικού σχεδιασμού. Σε κάθε περίπτωση, η ΔΗΜΑΡ θα είναι στο πλευρό των πολιτών και θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να προωθεί τα δίκαια αιτήματά τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...