Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Χαλκίδα: «ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΖΙΚΟΥ» στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστη Μακρή»

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Χαλκίδας - ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης «Τ’ ΑΛΩΝΑΚΙ» Χαλκίδας, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 21:00, στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστη Μακρή», στο Πάρκο του Λαού, θα παρουσιάσουν το ιστορικό μυθιστόρημα: «ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΖΙΚΟΥ», του Ευβοιώτη σκηνοθέτη Σταμάτη Τσαρουχά.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2012» και των τριήμερων εκδηλώσεων (24,25 & 26/6/2012) «Χορέψτε, τραγουδήστε, παίξτε και χαρείτε» του Συλλόγου «Τ’ΑΛΩΝΑΚΙ».

Ομιλητές :
ΝΙΚΟΣ ΒΙΚΕΤΟΣ, Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Σμυρναίων Ελλάδας και ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, Συγγραφέας-Σκηνοθέτης
Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, που θα διαβάσει και αποσπάσματα από το βιβλίο.

Επιπλέον, θα ερμηνευτούν παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας από Ευβοιώτες μουσικούς, με την ευγενική συμμετοχή του συνθέτη και τραγουδοποιού Χρήστου Τσιαμούλη.
Τέλος, θα χορέψει η χορευτική ομάδα του Συλλόγου «Τ’ΑΛΩΝΑΚΙ» ενώ θα προβληθούν αποσπάσματα από αρχειακό υλικό για τη Μικρασιατική καταστροφή που επιμελήθηκε ο Πρόεδρος του Αρχείου Ευβοϊκών Σπουδών, τμήμα Χαλκίδος κ. Αριστείδης Αράπογλου.
Είσοδος Ελεύθερη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...