Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Την στιγμή που συμπολίτες μας πεινούν το Λύκειο Ελληνίδων κάνει...Bazaar για να ψηφοποιήσει ενδυμασίες!

Τουλάχιστον ακατανόητη, αν όχι προκλητική είναι η ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων ότι κάνει Bazaar για να ψηφοποιήσει ενδυμασίες την στιγμή που εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν γονατίσει από την κρίση και δεν μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές τους ανάγκες.

Και αντί το Λύκειο Ελληνίδων να βρεί τρόπους να συμπαρασταθεί στους πολίτες της Εύβοιας που δεινοπαθούν μαζεύει λεφτά για να κάνει "καταγραφή και ηλεκτρονική ψηφιοποίηση όλων των ενδυμασιών ώστε να έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση οι επιστήμονες όλων των ιδρυμάτων"

Οι κυρίες που υπογράφουν, ανερυθρίαστα, την ανακοίνωση και βάζουν και τα τηλέφωνά τους (για τυχόν...έκτακτες προσφορές) καλά θα κάνουν να αναλογιστούν τους δύσκολους καιρούς που περνάμε και να δώσουν τα έσοδα στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Μητρόπολης για να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας. Και η ψηφιοποίηση ας καθυστερήσει λίγο....

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για λόγους...ιστορίας δημοσιεύουμε ολόκληρη την ανακοίνωση που υπογράφουν οι κυρίες που διοικούν το Λύκειο Ελληνίδων:

"Το τμήμα Εθνικών ενδυμασιών του Λυκείου των Ελληνίδων διοργανώνει για δωδέκατη συνεχή χρονιά το εορταστικό του BAZAAR, τα έσοδα του οποίου ενισχύουν κάθε χρονιά τις προσπάθειές μας για τον εμπλουτισμό της ιματιοθήκης μας αφ’ ενός και τη συντήρηση των μουσειακών σπάνιων φορεσιών που ήδη βρίσκονται στην κατοχή του Λυκείου.

Τη φετινή χρονιά τα έσοδα θα διατεθούν στο πραγματικά τιτάνιο εγχείρημα μας της καταγραφής και ηλεκτρονικής ψηφιοποίησης όλων ενδυμασιών και των τμημάτων τους, σύμφωνα με τις επιταγές του Υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση οι επιστήμονες όλων ιδρυμάτων που ασχολούνται με την έρευνα σε κάθε επίπεδο του ενδυματολογικού πλούτου του παραδοσιακού μας πολιτισμού.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα στολίσουν το σπίτι τους, «το σπίτι με τ’ αγάλματα», με τα γιορτινά του και θα σας περιμένουν να τους χαρίσετε όπως κάθε χρόνο την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για το δύσκολο και οικονομικά δυσβάστακτο έργο που επιτελεί το τμήμα των Εθνικών ενδυμασιών του Λυκείου των Ελληνίδων της πόλης μας.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα ημερολόγια του νέου έτους, σπιτικά ζυμαρικά, πικάντικα μεζεδάκια και σαλτσούλες, μαρμελάδες, κουραμπιέδες με «καλό βούτυρο», μελομακάρονα γεμισμένα με καρυδάκια, γλυκά του κουταλιού, σοκολατάκια, μπισκοτάκια και κουλουράκια όλα χειροποίητα με αγνά υλικά με κέφι και πολλή αγάπη για σας που 54 χρόνια στηρίζετε και ενισχύετε το έργο του Λυκείου.

Σας περιμένουν μαζί με τις φίλες σας να κάνετε τις μικρές γιορτινές σας αγορές, και να θαυμάσετε το υπέροχο νεοκλασικό σπίτι του Λυκείου, που το θεωρούν οπωσδήποτε και σπίτι σας.

Με τιμή
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γωγώ Σκιά        Ακριβή Κωνσταντινίδου
Η ΕΦΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΩΝ 
Δέσποινα Αλιφέρη
Λύκειο Ελληνίδων ΧαλκίδαςΔιεύθυνση: Τζιαρντίνη 14, Χαλκίδα
Τηλ. 22210.23118, fax: 75965
Πρόεδρος: Γωγώ Σκιά
Τηλ. 22210.29389, fax: 82405"

 Κρίμα και πάλι κρίμα..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...