Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Παπανδρέου: Τα στρείδια της Μεσσηνίας του ανέβασαν την πίεση

Η φυσική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού παραμένει αξιοζήλευτη. Αλλά φαίνεται πως το στομάχι του δεν άντεξε το συνδυασμό έντονης γυμναστικής και κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας θαλασσινών. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να του χαλάσουν οι διακοπές που έκανε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Real News, φωτιά πήραν τα κινητά της 20μελους συνοδείας του Γιώργου Παπανδρέου στην προσπάθειά τους να βρουν «έμπειρο» και «εχέμυθο» γιατρό για να έρθει εντός των εγκαταστάσεων της Costa Navarino (του υπερ-πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Μεσσηνία) και να τον εξετάσει. Κάτι που κρίθηκε αναγκαίο αφού λίγο πριν εκείνος είχε αισθανθεί δυσφορία και ένταση και παραπονιόταν για την πίεσή του.

Όλη αυτή η μίνι περιπέτεια -σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Real News- έλαβε χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τον πρώην πρωθυπουργό να ακολουθεί το γνωστό του πρόγραμμα που περιελάμβανε πρωινή γυμναστική στην παραλία του ξενοδοχείου με κανό. Μάλιστα, παρόλο που το ξενοδοχείο νοίκιαζε κανό, εκείνος προτίμησε να φέρει το δικό του, το αξίας 3.500 ευρώ μοντέλο Epic V8.

Ουσιαστικά το κανό ήταν που έφταιγε για αυτή την μίνι περιπέτεια, καθώς μετά από εντατική προπόνηση κάθισε σε δείπνο -με κύριο πιάτο τα φρέσκα στρείδια- όπου και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα θαλασσινών.

Τέλος καλό όλα καλά, με τον Παπανδρέου και τα 10 συνοδευτικά αυτοκίνητα να αναχωρούν την Δευτέρα μεσημέρι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...