Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος εκνευρίζεται με πολίτη και χτυπά το χέρι του στο τραπέζι [βίντεο]

Εξερράγη χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε χτεσινή διαδικτυακή εκπομπή όταν ένας πολίτης τον ρώτησε για τις μίζες που φέρεται ότι έπαιρναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τη Siemens και ζήτησε την άποψη του για ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση Παπαδήμου επειδή οι Γερμανοί κρατούσαν τον πολιτικό κόσμο στο χέρι.
«Είναι δυνατόν να έρχεστε και να μου λέτε ότι εμείς, δηλαδή δύο πρωθυπουργοί που μεσολάβησαν, υπουργοί, δύο κόμματα, τρία κόμματα γιατί ήταν και ο κ. Καρατζαφέρης δεν κάναμε διαπραγμάτευση επειδή μας κρατάγανε στο χέρι;», είπε ο κ. Βενιζέλος, στo web tv του enikos.gr, ισχυριζόμενος ότι αυτά είναι γνωστές χυδαιότητες που έχει πει ο Αλέξης Τσίπρας.
«Δεν ξέρω, σας ρωτώ να μου πείτε» του απάντησε ο πολίτης.
«Οχι να μάθετε, να μάθετε, να μάθετε» του ανταπάντησε ο κ. Βενιζέλος
«Μα η δουλειά σας είναι μου πείτε», είπε ο πολίτης
«Σας λέω λοιπόν εγώ ότι αυτά είναι χυδαιότητες, απολύτως χυδαιότητες» αντέτεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Όταν όμως ο πολίτης επέμεινε λέγοντας ότι «δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό», ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερράγη και χτυπώντας δυνατά το χέρι του στο τραπέζι φώναζε «Απολύτως, απολύτως, έφταναν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μέσα, απολύτως!»
«Κυριε Πρόεδρε, δεν ξέρω γιατί βγαίνετε έξω από τα ρούχα σας, αλλά θέλω μια απάντηση», είπε ο πολίτης σε εκείνο το σημείο
Αλλά ο Ευάγγελος Βενιζέλος του απάντησε στο ίδιο ύφος: «Δεν θέλω να σας απαντήσω; Σας απαντώ αλλά με εξοργίζετε όταν λέτε ότι υπουργοί, βουλευτες εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό με 258 ψήφους, ψηφίζουν ένα νόμο του κράτους επειδή τους κρατάνε, επειδή υπάρχουν χαρτιά για τη Siemens»
«Που νομίζετε ότι απευθύνεστε;» τον ρώτησε σε έντονο ύφος ο κ. Βενιζέλος. «Γιατί ειμαστε στην πολιτική; Είμαστε στην πολιτική για να υπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον, έχουμε αφήσει δουλειές, έχουμε αφήσει την άνεσή μας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την αγωνία του τόπου».
«Κυριε πρόεδρε εμείς έχουμε χάσει τις δουλειές μας», του είπε ο πολίτης.
«Να ρθείτε να κυβερνήσετε, δεν σας το απαγόρευσα» είπε ο κ. Βενιζέλος.
«Εγώ δεν θέλω να κυβερνήσω, ψάχνω να βρω ποιος είναι κατάλληλος να κυβερνήσει», του απάντησε σε ήρεμο ύφος ο πολίτης.
Δείτε το βίντεο:

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...