Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

O δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που ξυλοκοπήθηκε εξομολογειται: «Είχα Αγιο...»

Συγκλονισμένος και εμφανώς καταβεβλημένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια τριών κακοποιών χθες τα ξημερώματα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου υποστήριξε πως οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι τη στιγμή που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητο του. Ο ίδιος υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια που τον χτυπούσαν, ανέφεραν τον ΣΚΑΪ και το Μνημόνιο, ενώ επισημαίνει πως να και οι άγνωστοι του πήραν το κινητό του, θεωρεί πως η ληστεία δεν ήταν το κίνητρο τους.

«Είμαι βέβαιος ότι δεν είχαν σκοπό τους τη ληστεία. Την ώρα που πήγα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου, με άρπαξαν και με χτύπησαν με βία, σέρνοντας το κορμί μου για χιλιόμετρα. Καθώς με χτυπούσαν τους άκουσα να αναφέρονται στον ΣΚΑΙ και το Μνημόνιο. Κανείς, ωστόσο δεν είπε το όνομά μου. Έχω την αίσθηση πως δεν μιλάμε για προσωπική επίθεση. Εξάντλησαν όλο τους το χρόνο στο να με χτυπούν και να με βρίζουν. Πραγματικά, δεν θέλω να ποτιστώ από το ίδιο δηλητήριο που ποτίστηκαν αυτοί που μου επιτέθηκαν.»

Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο γλίτωσε από τους αδίστακτους κακοποιούς διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας, την οποία κατάφερε να ειδοποιήσει ένας φίλος του.


ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ


Ανακοίνωση της Οργάνωσης Δημοσιογράφων της Δημοκρατικής Αριστεράς για τον ξυλοδαρμό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Η Οργάνωση Δημοσιογράφων της Δημοκρατικής Αριστεράς καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του συναδέλφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου από θρασύδειλους τραμπούκους τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της προσπάθειας φίμωσης των δημοσιογράφων. Ας καταλάβουν τα κάθε είδους φασιστοειδή, με όποιο χρώμα και αν ντύνουν τους τραμπουκισμούς τους, ότι οι δημοσιογράφοι θα εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο ρεπορτάζ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άγριος ξυλοδαρμός του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Κ. Μπογδάνου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...