Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Παρέμβαση": Κουβέλης, Σκανδαλίδης, Παυλόπουλος "ανακρίνονται" από τους δημοσιογράφους

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Αυτή την Πέμπτη, στο επίκεντρο της εκπομπής Παρέμβαση οι πολιτικές εξελίξεις όπως τις αντιλαμβάνονται γνωστοί Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, την πιο κρίσιμη στιγμή, καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος των διερευνητικών εντολών. Αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και ρυθμιστές της επόμενης ημέρας.

Στην εκπομπή παρεμβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ενώ ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ και ο Προκόπης Παυλόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, μιλούν για τον εκλογικό νόμο.

Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με τη Γιάννα Παπαδάκου (φωτό) βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Μαριάννα Πυργιώτη, Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Μανώλης Κοττάκης, από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Βούλα Κεχαγιά, από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, Γιάννης Πιτταράς από τον Alpha, Φέρι Μπαντζόγλου, ανταποκριτής του DER SPIEGEL και Έφη Τσελίκα, ανταποκρίτρια της LIBERATION και γαλλόφωνων ελβετικών μέσων, ενώ η Ολυμπία Τσίπηρα θα είναι σε απευθείας σύνδεση από το Παρίσι. Τέλος, ο συνταγματολόγος, Αντώνης Μανιτάκης, θα καταθέσει τη δική του άποψη σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 10 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...