Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Βενιζέλος: "Η χώρα οδεύει ξανά σε εκλογές"

«Η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές μέσα σε λίγες μέρες υπό άσχημες συνθήκες, γιατί κάποιοι έβαλαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στιγμιαίο κομματικό τους συμφέρον. Όσοι το έκαναν αυτό παρερμηνεύουν την επιθυμία κι εντολή του ελληνικού λαού που μας είπε ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας και την Ελλάδα στο ευρώ», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την νέα άκαρπη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Τρίτη.

«Προτείναμε στο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση της Αριστεράς με τη δική μας στήριξη, υιοθετήσαμε την πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση, όμως τίποτα δεν κατέστη εφικτό λόγω άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κι επιμονής του κ. Κουβέλη ότι χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει καμία πρόταση», σημείωσε ο κ Βενιζέλος.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να πείσουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ να προχωρήσουμε σε συνεργασία που θα ανακουφίσει το Έθνος, αλλά δεν το πετύχαμε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε με νόημα ότι «είναι υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη να διαβάσει τα πρακτικά της σημερινής σύσκεψης όπου θα δει αποτυπωμένες τις στρατηγικές και τις σκοπιμότητες των κομμάτων, δυστυχώς επικράτησε αλαζονεία και τυχοδιωκτισμός». «Θα αγωνιστούμε για να βρει η πατρίδα το δρόμο της» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...