Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Π.Καμμένος: Ήρθε η ώρα κυβέρνησης εθνικού σκοπού

Αυτό που χρειάζεται πλέον η χώρα είναι μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και απέκλεισε εκ νέου κάθε ενδεχόμενο συνεργασία με τη ΝΔ.

Αυτό που χρειάζεται πλέον η χώρα είναι μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και απέκλεισε εκ νέου κάθε ενδεχόμενο συνεργασία με τη ΝΔ.

Το «ούτε νεκρός» (για συνεργασία με ΝΔ) ισχύει, απάντησε σε σχετική ερώτηση, «δεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογους», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος, ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι συμφωνούν μόνο στα οικονομικά. Διαφωνούμε, επεσήμανε, σε εθνικά θέματα, όπως πχ αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ, στα ελληνοτουρκικά και σε αυτό της λαθρομετανάστευσης.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από το διαδίκτυο, που έδωσε ελπίδα στον ελληνικό λαό, που θέλει να πάρει πίσω την Ελλάδα η οποία είναι σκλαβωμένη στους τοκογλύφους, στους τραπεζίτες και τα όργανά τους, έγινε κύμα, ένα μεγάλο τσουνάμι. Αλλαξε η μεταπολίτευση και τα κόμματα του παρελθόντος αποτελούν πλέον μια μειοψηφία που στηρίχθηκε σε προεκλογικό χρήμα, σε πλαστογραφίες και σε επιθέσεις κάτω από τη μέση, ανέφερε ο κ. Καμμένος και υπογράμμισε πως οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού για την παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τελείωσαν, και πλέον χρειάζεται κυβέρνηση εθνικού σκοπού. Εμείς έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας, πρόσθεσε, και καλούμε όλους να τις δουν και αν τις αποδέχονται, να τις στηρίξουν.

Ήδη, υποστήριξε ο κ. Καμμένος, υπάρχουν βουλευτές που φαίνεται ότι εκλέγονται και ακολουθούν διαφορετικό σκεπτικό από αυτό των ηγετών τους και αύριο, εκτίμησε, θα αλλάξει τελείως το πολιτικό σκηνικό... Eμείς θα ακολουθήσουμε την επιταγή του Συντάγματος. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς παίρνουν εντολές από τον Φούχτελ, τον Ράιχενμπαχ και τον Σόιμπλε, κατέληξε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κυβέρνησης τεχνοκρατών απάντησε: «Ποια κυβέρνηση τεχνοκρατών; Τους τεχνοκράτες τους διορίζουν οι τραπεζίτες όχι ο λαός».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...