Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πατάτες Νευροκοπίου στο Πάρκο του Λαού

Το Σάββατο 19/5/2012, από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι θα διατεθούν στο Πάρκο του Λαού πατάτες Νευροκοπίου αρίστης ποιότητας ποικιλία ΑGRIA του παραγωγού Νικηφόρου Τορουνίδη από το Βαθύτοπο Δράμας.


Καλούμε όλους τους καταναλωτές να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια διάθεσης της πατάτας του παραπάνω παραγωγού , ο οποίος λόγω του ότι ήταν από τους πρωτεργάτες διάθεσης της πατάτας μέσω του κινήματος χωρίς μεσάζοντες , έχει μπει στη «μαύρη λίστα» των εμπόρων, οι οποίοι αγόρασαν τις αδιάθετες ποσότητες από άλλους παραγωγούς εκτός από τις πατάτες του συγκεκριμένου παραγωγού.

Πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι και να περιφρουρήσουμε αυτό για το οποίο αγωνιστήκαμε όλοι, καταναλωτές, παραγωγοί και εθελοντές, δηλαδή της «Μίας… Στάσης» από το παραγωγό στο καταναλωτή και να δώσουμε το μήνυμα πως ο σωστός παραγωγός δεν είναι μόνος του. Υπάρχουν και οι καταναλωτές που τον στηρίζουν, όταν οι μεσάζοντες τους εκβιάζουν, για να συμμορφωθεί με τας «υποδείξεις»!!!

Ζητάμε από τα μέλη και τους φίλους μας, να δηλώσουν όποια ποσότητα επιθυμούν στα γραφεία της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ ή μέσω της Ιστοσελίδας μας, είτε αυτοπροσώπως το Σάββατο 19 Μάη στο πάρκο του Λαού.
Η τιμή διάθεσης της πατάτας θα είναι μόνο, 5 ευρώ το 20άκιλο σακί.
Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τα κοινωνικά κεκτημένα υπέρ του εισοδήματος μας και του «δίκαιου εμπορίου».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...