Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Παντρεύονται στην Κέρκυρα ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη - Παράνυφοι τα παιδιά τους!

Η ώρα για να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας έφτασε. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί φήμες για μυστικό αρραβώνα, κρυφό γάμο, ακόμα και σύμφωνο συμβίωσης. Τώρα όμως όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι λίγο πριν το μεγάλο βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Σάκης και Κάτια έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας το γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στα μέσα του επόμενου Σεπτεμβρίου με παράνυφο την κορούλα τους, Αναστασία, καθώς ο γιος τους είναι ακόμη πολύ μικρός.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για έναν πολύ κλειστό γάμο, που δε θα ξεπεράσει τους 50 προσκεκλημένους και θα πραγματοποιηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καλεσμένοι θα είναι μόνο πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και το μυστήριο θα τελεστεί τελικά στην Κέρκυρα και όχι στην Ελούντα της Κρήτης, όπως αρχικά προγραμμάτιζαν ο Σάκης με την Κάτια.
 
 Οι λόγοι είναι και συναισθηματικοί, μιας και το νησί των Φαιάκων είναι η πατρίδα του Σάκη, αλλά και πρακτικοί, καθώς εκεί βρίσκονται τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του και το σπίτι του. 
 
Μάλιστα, στις σκέψεις του ζευγαριού είναι να μην πραγματοποιηθεί πάρτι μετά την τελετή παρά ένα δείπνο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και αργότερα να ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αθήνα για όλους τους φίλους και συνεργάτες τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...