Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Δέσμευση Αντ. Σαμαρά για διασφάλιση του 13ου και του 14ου μισθού

EPP Summit March 2010
(Photo credit: European People's Party - EPP)
Τη δέσμευση ότι μετά τις εκλογές δεν θα κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός ανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας σε συγκέντρωση στη Θήβα, ενώ επανέλαβε ότι τα μέτρα 11,5 δισ. ευρώ του Ιουνίου θα προκύψουν από την περικοπή της κρατικής σπατάλης.
«Θα νικήσουμε γιατί διαφέρουμε από τους άλλους», τόνισε ο Αντ. Σαμαράς, παραθέτοντας τις διαφορές της ΝΔ από τους αντιπάλους της: «Τους έλεγα κόψτε τις σπατάλες του κράτους, εκείνοι όμως έκοβαν μισθούς και συντάξεις», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η ΝΔ «ενώνει τους Έλληνες», ενώ «άλλοι όπως το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να σωθούν και άλλοι ποντάρουν στον φόβο και στην οργή του κόσμου».
Ο κ. Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομίας, σημειώνοντας ότι για να αρχίσει η ανάκαμψη χρειάζονται τρία πράγματα: να ξεμπλοκάρουμε τα κοινοτικά κονδύλια, να κάνουμε τολμηρές μεταρρυθμίσεις και να βρούμε στηρίγματα στην Ευρώπη. Επανέλαβε επίσης ότι θα αποκαταστήσει τις πολύ χαμηλές συντάξεις και τα πολυτεκνικά επιδόματα και διαβεβαίωσε θα πάρει μέτρα πραγματικής ανακούφισης των δανειοληπτών.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...