Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Προώθηση ευβοϊκών προϊόντων στην αγορά της Ρωσίας

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΕΡΜΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» θα γίνει τη Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 17:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εξετάζει την περίπτωση να συμμετάσχει στην εταιρεία «ΕΡΜΗΣ», Ελληνορωσσικό Κέντρο, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, ιδρυτικά μέλη της οποίας είναι τα Επιμελητήρια Σερρών, Καβάλας και Χαλκιδικής, η οποία επιδιώκει να αποτελέσει εφαλτήριο διείσδυσης στη ρωσική αγορά, που είναι μια αγορά με μεγάλο ενδιαφέρον για τις ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω του μεγέθους της, της γεωγραφικής της θέσης, της επάρκειάς της σε πρώτες ύλες, της σταθερής οικονομικής της ανάπτυξης και της αύξησης της κατανάλωσης των νοικοκυριών.

Συγκεκριμένα, το «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΗΣ» φιλοδοξεί να γίνει κερδοφόρο εργαλείο προβολής των επιχειρήσεων – μελών του, μέσω του μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου ελληνικών προϊόντων στη Μόσχα, αφού αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως αντιπρόσωπος της κάθε επιχείρησης στην ρωσική πρωτεύουσα για ένα έτος.

Σκοπός του Κέντρου είναι η διερεύνηση, γνωστοποίηση, προώθηση και ανάπτυξη των πωλήσεων ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Ρωσίας. Παράλληλα θα διοργανώνει εκδηλώσεις και ημερίδες με φορείς τόσο της Ελλάδας όσο και της Ρωσίας, ενώ τα στελέχη του θα ξεναγούν, θα δειγματίζουν και θα ενημερώνουν τους υποψήφιους αγοραστές για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα έγινε  ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Εύβοιας, με θέμα την «Προώθηση των Προϊόντων και των Υπηρεσιών της Εύβοιας στην αγορά της Ρωσίας».(Από την εκδήλωση αυτή η φωτό)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...