Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Υπουργείο Υγείας : "Δεν αποτελεί απόφαση η συγχώνευση νοσοκομείων Κύμης - Καρύστου"

"Η περιφερόμενη ως πρόταση για τη δήθεν συγχώνευση των Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας της Κύμης και της Καρύστου δεν δεσμεύει με κανένα τρόπο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και δεν θα αποτελέσει απόφασή της".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας Κοινωνικής Αλληλεγγυης με την οποία διαψεύδεται η φημολογία των τελευταίων ημερών που είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, συναντήθηκε σήμερα 24 Μαΐου 2011, με τον Υπουργό Υγείας κύριο Ανδρέα Λοβέρδο και τον Υφυπουργό κύριο Μιχάλη Τιμοσίδη και τους ζήτησε για μια ακόμη φορά να δεσμευτούν ότι δεν θα γίνουν συγχωνεύσεις και δεν θα αλλάξει το καθεστώς λειτουργίας των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου.

Τόσο ο Υπουργός όσο και ο Υφυπουργός Υγείας επανέλαβαν προς τη βουλευτή του Νομού μας τη διαβεβαίωσή τους ότι, οι εν λόγω μονάδες στην Κύμη και στην Κάρυστο θα παραμείνουν ως έχουν, δηλαδή θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας.

Η κυρία Περλεπέ δήλωσε την ικανοποίησή της για την εκ νέου δέσμευση εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για συνέχιση της λειτουργίας των Νοσοκομείων αυτών, όπως άλλωστε απαιτούν σύσσωμοι οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών, αλλά και ολόκληρος ο νομός.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...