Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Πετυχημένη πρεμιέρα για «Το Κυνήγι του Παιχνιδιού» από το Θεάτρο Χαλκίδας

Το Θεάτρο Χαλκίδας έκανε, με μεγάλη επιτυχία,  πρεμιέρα την Παρασκευή,  17 Ιανουαρίου στις 7μμ, με το έργο για παιδιά «Το Κυνήγι του Παιχνιδιού», στο θέατρο Παπαδημητρίου. 


Το Θέατρο Χαλκίδας είχε ετοιμάσει μια ποιοτική, δυναμική παράσταση που ξεσήκωσε τους μικρούς θεατές. 


Το κυνήγι του παιχνιδιού

Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα συν ένα, πρέπει να τρέξει ο ήρωάς μας, ο Θέμης, για να βρει τα πέντε κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα ενός κάστρου, ενός  δωματίου, μιας ντουλάπας, ενός μπαούλου και ενός κουμπαρά. Μέσα στον κουμπαρά βρίσκεται το πολυπόθητο κλειδί που ανοίγει την πόρτα του λεβητοστασίου του θεάτρου. Εκεί η Παγκακιστάτη έχει κλειδώσει τις οδηγίες όλων των παραδοσιακών παιχνιδιών, για να αναγκάσει τα παιδιά να παίζουν μόνο με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, που κατασκευάζει στο εργοστάσιό της.

Ο Θέμης μετά από πολλές περιπέτειες στις πέντε Ηπείρους της Γης, θα καταφέρει να φτάσει στο κλειδί του λεβητοστασίου. Και παρ’ ότι η Παγκακιστάτη την τελευταία στιγμή  θα του αρπάξει το κλειδί μέσα από τα χέρια και θα το καταπιεί, ο Θέμης δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια! Μαζί με τα παιδιά θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους και θα επινοήσουν νέα παιχνίδια!


Κείμενο - Σκηνοθεσία: Μαρία Βαρδάκα
Σκηνικά:  Μαίρη Μουρσελλά
Kοστούμια: Βασιλική Λευκούδη
Μουσική: Αλέξης Ιωάννου
Χορογραφίες: Μπάμπης Καρλής
Φωτισμοί: Βελισσάριος Σκοπελίτης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Λιβανίου

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά)

Γιώργος Μπένος, Κλέαρχος Παπασωτηρίου, Λία Παππά, Κωνσταντίνα Πολυδώρου,  Εύη Χειμώνα


Και φιλανθρωπική παράσταση


Το Θεάτρο Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και το Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπική παράσταση την Τετάρτη,  22 Ιανουαρίου, στις 7μμ, με το έργο για παιδιά «Το Κυνήγι του Παιχνιδιού», στο θέατρο Παπαδημητρίου.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο κοινωνικό φαρμακείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος και στο ταμείο του Δικτύου Αντίστασης και Αλληλεγγύης  Χαλκίδας ενώ στην είσοδο του θεάτρου θα δεχόμαστε φάρμακα και τρόφιμα.

Τιμώντας το φιλανθρωπικό έργο τους καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν για ακόμα μια φορά τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το Θέατρο Χαλκίδας έχει ετοιμάσει μια ποιοτική, δυναμική παράσταση που θα ξεσηκώσει τους μικρούς θεατές.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...