Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Με τις "πλάτες" του Συμεών και του Μπουραντά ο Παγώνης στη "μάχη της Χαλκίδας"

Με ευθεία επίθεση στα έργα και τις ημέρες του σημερινού Δημάρχου Χαλκίδας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Χρήστος Παγώνης που διεκδικεί το Δήμο Χαλκιδέων έχοντας στο πλευρό του στελέχη του  ΠΑΣΟΚ (Συμεών Κεδίκογλου) αλλά και της Αυτοδιοίκησης (Μπουραντάς Θαν.).


Είπε ανάμεσα στα άλλα:


"Τι έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή στην προηγούμενη θητεία; Δαπανήθηκαν 300.000.000€ περίπου αλλά η πόλη συνεχίζει να είναι βρώμικη, σκοτεινή, απεχθής. Αυξήθηκε η ανεργία, η εγκληματικότητα, η ύφεση, έκλεισαν πολλά καταστήματα. Δαπανήθηκαν τόσα εκκατομύρια αλλά δεν δημιουργήθηκε ούτε ένα καινούργιο έργο. Διαχειρίστηκε απλά και προσπαθεί να ολοκληρώσει έργα που είχαν ξεκινήσει πολύ πριν το 2010. Δεν έγινε τίποτα καινούργιο στο οδικό δίκτυο και στη στήριξη της τοπικής οικονομίας. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να υπερηφανεύεται η σημερινή δημοτική αρχή, είναι αυτή η ντουφεκιά που δημιούργησε στον πεζόδρομο της Αβάντων. Να χρειάζεται να ακροβατείς για να διασχίσεις την οδό Μπαλαλαίων, να μην υπάρχει πρόβλεψη για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για να ικανοποιηθεί κάποια προεκλογική υπόσχεση και να φέρει αυτό το έργο τη μεγάλη ανάπτυξη. Λυπάμαι ήδη το έργο συνέχεια συντηρείται γιατί έχουν ξεκολλήσει πλάκες και τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Ολόκληρη η λίστα των υποσχέσεων της δημοτικής αρχής παρέμεινε ένα κενό γράμμα".

Παρόντες στην πρώτη εκδήλωση του Χρ. Παγώνη ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Κώστας Τσάμαρης, ο Αθανάσιος Μπουραντάς, ο Γιώργος Μπουραντάς, η Βούλα Αγιοστρατίτη, ο Χαράλαμπος Καραβάς κ.α.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...