Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - PHOTOS - O σύλλογος φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ» στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων



Με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων, ο σύλλογος φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ», στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, με τμήμα της μουσικής μπάντας του, στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων της Αυλίδας και πρόσφερε δυο ώρες μουσικό πρόγραμμα, που είχε σαν αποτέλεσμα περιθαλπόμενοι και νοσηλευτικό προσωπικό να ζήσουν στιγμές ανθρωπιάς, στιγμές ευαισθησίας και συγκίνησης, ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο στις μέρες που ζούμε.

Τρόφιμοι, νοσηλευτικό προσωπικό και τα μέλη του συλλόγου, έγιναν ένα, σε μια μουσική εκδήλωση που συγκίνησε μέχρι δακρύων τους πάντες, αλλά κυρίως τους τροφίμους, που συμμετείχαν τραγουδώντας και χορεύοντας όλα τα τραγούδια που είπαν οι καλλιτέχνες.

Το μουσικό συγκρότημα αποτελούσαν : ο Παναγιώτης Νικολάου στο μπουζούκι ο Βασίλης Τσίκος στα πλήκτρα και στο τραγούδι, ενώ μαζί τους τραγούδησαν η Βανέσα και ο Γιώργος Τικταπανίδης, (αντιπρόεδρος του συλλόγου).

Ενώ ένα συγκινητικό ποίημα έγραψε και διάβασε ο Μιχάλης Μιχαηλίδης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ – ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΑΣ 3/12/2013

Σας τόχαμε υποσχεθεί / ότι θαρθούμε πάλι / πέρυσι εδώ που είχαμε ερθεί / και κάναμε μία γιορτή / ευχάριστη μεγάλη. Κι αν έγινε σκληρή η ζωή / εμείς θα τηνε ζούμε / μ΄ ένα διευθυντή λαμπρό / και όμορφο προσωπικό / φίλοι μ΄ όσο μπορούμε. Αυτοί για σας καθημερνά / έχουν μεγάλη έγνοια / και κάθε ώρα και στιγμή / δείχνουν πως είναι μια σωστή / μεγάλη οικογένεια. Γι αυτό αποφάσισαν εδώ / να γίνει ένα γιορτάσι / που με ωραία μουσική / θα φάει ο καθένας και θα πιεί / και φίνα θα περάσει. Ένα μονάχα θα σας πω / και σας το υπογράφω / όπως κι αν είναι η ζωή / μ΄ εσάς μια αγκαλιά ζεστή / θα είναι ο «ΥΠΑΡΧΩ». Είναι ο σύλλογος αυτός / του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ / που πόναγε για τα παιδιά / μα και για την φτωχολογιά / αυτού του Ευπατρίδη. Ο σύλλογος λοιπόν αυτός / με πρόεδρο Κουτσαύτη / προσφέρει απόψε μουσική / για να γενεί η γιορτή αυτή / ένα ωραίο πάρτι. Ας γίνουμε απόψε εδώ / μια αγκαλιά μεγάλη / ευχή βγαλμένη απ΄ την ψυχή / του στιχουργού και ποιητή / και φίλου σας Μιχάλη.

Ακόμη μια μουσική εκδήλωση του συλλόγου προς το θεραπευτήριο, που συνέβαλε στον ψυχικό κόσμο των τροφίμων, όσο μια μακροχρόνια θεραπεία φαρμάκων.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...