Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση - αφιέρωμα στην Ελένη Καραϊνδρου

Το Ενοριακό  φιλόπτωχο  ταμείο  Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου Χαλκίδας & ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Ευβοίας  ΄΄ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ΄΄ οργανώνουν ένα ξεχωριστό απόγευμα αφιερωμένο στη μουσική και το έργο της μεγάλης Ρουμελιώτισσας συνθέτριας ΕΛΕΝΗΣ   ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ.


Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 24  Νοεμβρίου 2013 στις 6.00 μ.μ. στο Θέατρο Παπαδημητρίου με την καλλιτεχνική φροντίδα της πιανίστα Βάνας Παπαϊωάννου.


Η Ελένη Καραϊνδρου σπούδασε πιάνο στο Ελληνικό Ωδείο και Ιστορία και αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης σπούδασε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας στη Schola Cantorum και εθνομουσικολογία στο École pratique des hautes études στο Παρίσι.

Έχει συνθέσει πολλά έργα για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη συνεργασία της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, καθώς και με τον θεατρικό σκηνοθέτη Αντώνη Αντύπα. Έργα της κυκλοφορούν διεθνώς από τη γερμανική δισκογραφική εταιρία ECM.

Συμβολική τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων

Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου Χαλκίδας Κάνηθος                                    τηλ . 2221082682
Ανθοπωλείο ‘’ Άγγελος’’   Κώτσου 9                                         τηλ . 2221086877
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ευβοίας  Ιφιγενείας 3    

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν  για τις χειμερινές ανάγκες του  φιλόπτωχου ταμείου του Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου Χαλκίδας

Η εκδήλωση τελείται με την ευγενή συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...