Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Παιδάκι αυτόπτης μάρτυρας σε ληστεία!

Μάλιστα, οι οπλισμένοι κακοποιοί το έσπρωξαν βίαια γιατί τους έκλεινε το δρόμο!


Απείχε πολύ η πραγματικότητα από τα παιχνίδια που ονειρευόταν να αποκτήσει, ένα παιδάκι το οποίο υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει τη χθεσινοβραδινή ληστεία στο κατάστημα Jumbo στην περιοχή Λιανή Άμμος της Χαλκίδας! Μάλιστα, οι οπλισμένοι κακοποιοί το έσπρωξαν βίαια γιατί τους έκλεινε το δρόμο!


Το παιδί τα έχασε όταν είδε τους δυο αγνώστους που εισέβαλαν στο κατάστημα φορώντας κράνη και κραδαίνοντας όπλα και δεν τόλμησε να κουνηθεί. Εκείνοι το απώθησαν άγρια, ενώ ταυτόχρονα ένας από αυτούς πυροβολούσε για εκφοβισμό από μέσα προς τα έξω, τρομοκρατώντας το άτυχο παιδί με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα!

Ο πυροβολισμός έκανε τους υπαλλήλους και τους λιγοστούς πελάτες να «παγώσουν» κι έτσι οι ληστές βρήκαν ευκαιρία να αδειάσουν τα ταμεία, αρπάζοντας συνολικά γύρω στα 3.000 ευρώ. Αμέσως μετά, βγήκαν έξω, επιβιβάστηκαν σε μία μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ακολούθησε άλλη μια μηχανή με έναν ακόμη συνεργό τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ειδοποιήθηκαν για τη ληστεία έστησαν μπλόκα σε διασταυρώσεις και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών, όμως στάθηκε αδύνατο να ανακαλύψουν τα ίχνη τους. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...