Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ψαχνά: Κοινωνία Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία της 27χρονης δασκάλας

Με δάκρυα στα μάτια οι συνάδελφοι της και οι μαθητές της, είπαν αντίο στην άτυχη 27χρονη.


Η πιο συγκινητική στιγμή της νεκρώσιμης ακολουθίας ήταν έξω από το δημοτικό σχολείο των Ψαχνών. Για λίγα λεπτά στάθηκαν έξω. Ήταν το σχολείο όπου πέρσι δούλευε ως αναπληρώτρια η άτυχη Αναστασία. 


"Η Τασούλα ήταν για τρία χρόνια αναπληρώτρια στο σχολείο μας στα Ψαχνά. Φέτος κλήθηκε να πάει στην Ρόδο και μας έφυγε..." ήταν τα λόγια συναδέλφου της από το σχολείο.

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα της και τα τέσσερα αδέρφια της. Η οικογένεια μάλιστα ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε φιλόπτωχα ταμεία, των τριών ενοριών της περιοχής.

Νωρίτερα σε τηλεοπτικό κανάλι η μητέρα της είπε: "Ποιος έδωσε εντολή και μπήκε το παιδί μου σε αυτό το δρόμο; Το πήγα κάτω κούκλα, ένα αγγελούδι, γεμάτο όρεξη να προσφέρει... Ούτε ένα μήνα δεν έκλεισε και μου το έστειλαν στο φέρετρο το παιδί μου" είπε με πόνο η χαροκαμένη μάνα...

Συγκλονίζουν ακόμη και τα λόγια του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου των Ψαχνών Σταύρου Θεοχαράκη : "Η Τασούλα ήταν ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος και μία εξαίρετη δασκάλα. Την λάτρευαν τα παιδιά και πρόσφερε εντός και εκτός δουλειάς"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...