Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο Δ. Αναγνωστάκης στη Σκύρο


Ο βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύρου.

Στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, κάνοντας ενημέρωση στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στους εκπροσώπους φορέων του νησιού, αναφέρθηκε εκτενώς και στην ερώτηση που είχε κατατεθεί στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, στο αρμόδιο υπουργείο από τον βουλευτή, στις αρχές Ιουλίου για το σχετικό θέμα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας αντίστοιχο με το ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων του νησιού.


Ο Δ. Αναγνωστάκης στην παρέμβασή του, ενημέρωσε σχετικά για τις απαντήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Στη συνέχεια ανάλυσε τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για την Ενέργεια και τις Α.Π.Ε και δεσμεύτηκε στη σημερινή του τοποθέτηση στην Ολομέλεια της Βουλής να αναδείξει και αυτός το ζήτημα.

Τέλος δεσμεύτηκε, να συμμετέχει στην Ευβοϊκή-Σκυριανή αντιπροσωπία που  θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον  αρμόδιο υπουργό κ. Μανιάτη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...