Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Παρουσίαση της Εύβοιας στο Βέλγιο και στην Ολλανδία

Το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τουρισμού της Εύβοιας και την Aegean Airlines, διοργάνωσε workshop για την παρουσίαση της Εύβοιας στην αγορά της BENELUX, με δύο εκδηλώσεις: στις Βρυξέλλες και στο Άμστερνταμ, 15/102013 και 17/10/2013 αντίστοιχα. 

 Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Evia Hotels & Suites, Grand Bleu, Thalatta, Altamar και Philoxenia είχαν B2B συναντήσεις με Τ/Οs, τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους των media από τις δύο αγορές. Στις Βρυξέλλες, την εκδήλωση προλόγισε ο Έλληνας Πρέσβης στο Βέλγιο κ. Κ. Χαλαστάνης.

Τόσο οι Βέλγοι όσο και οι Ολλανδοί τουριστικοί παράγοντες εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον προορισμό της Εύβοιας, ως ευκαιρία για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δράσεων. Τα φυσικά πλεονεκτήματα του νησιού, η εγγύτητά του με την Αθήνα, η ποικιλία τύπων καταλυμάτων, οι υποδομές σε ιαματικές πηγές και κέντρα θαλασσοθεραπείας, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν ελκυστικές παραμέτρους για την επιλογή του προορισμού από τους βέλγους και ολλανδούς ταξιδιώτες.

Η επικοινωνιακή προβολή της Εύβοιας στις αγορές του Βελγίου και της Ολλανδίας είχε ως στόχο να αναδείξει έναν ελληνικό προορισμό με υποδομές φιλοξενίας καθ’όλη της διάρκεια του έτους, συμβάλλοντας στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο οργανωμένος ιαματικός τουρισμός, ως θεματικός στρατηγικός άξονας της ελληνικής τουριστικής πολιτικής.

Ο τουριστικός πράκτορας Car n’ Motion, που εκπροσώπησε τον προορισμό, παρουσίασε για πρώτη φορά και την αγγλόφωνη έκδοση της ιστοσελίδας της Εύβοιας www.goevia.com.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...