Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν η Κάρυστος συνάντησε τη Γαλλία και έδωσαν τα χέρια

Επίσκεψη Γάλλων αξιωματούχων με στόχο την ανταλλαγή πληθυσμών

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα με στόχο τις ανταλλαγές πληθυσμών πραγματοποίησε ο Νομάρχης του Belford της Γαλλίας, Yves Ackermann, ο Αντιδήμαρχος του Tilleul κ. Μιλτιάδης Κωνσταντακάτος και ο Γενικός Γραμματέας του Tilleul κ. Gérald Lahsok στο δήμο Καρύστου, στο πλαίσιο της εβδομάδας “Ελληνογαλλικής Φιλίας” που διοργάνωσε ο δήμος από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.

Την Γαλλική αντιπροσωπεία, υποδέχτηκε την Παρασκευή, στο λιμάνι Μαρμαρίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Οικονόμου. Το ίδιο απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Επιμελητήριο Ευβοίας και με φορείς του Δήμου Καρύστου, στην οποία ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μανώλης, τόνισε τη μεγάλη σημασία της πολιτιστικής συνεργασίας των δύο δήμων που θα αποφέρει την οικονομική και τουριστική συνεργασία, ελπίζοντας στη σύσφιξη και διατήρηση δεσμών φιλίας, αμοιβαίας αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Το Σαββάτο, συναντήθηκαν στη Μεκουνίδα με Γάλλους κατοίκους της περιοχής με σκοπό τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ τους και ακολούθησε ξενάγηση στο Κτήμα Μοντοφώλι από την κα. Ελένη Καρακώστα.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μανώλης, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τη Γαλλική αντιπροσωπεία όπου έγινε ανταλλαγή δώρων και επισφραγίστηκε η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Καρύστου και του Δήμου Tilleulτης Γαλλίας. Στη συνέχεια, όλοι μαζί παρακολούθησαν την Γιορτή

Κρασιού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός 'ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ' στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Καρύστου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...