Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ΑΝ.ΕΛΛ. Φθιώτιδας και Εύβοιας στηρίζουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ

Οι Συντονιστικές Επιτροπές Φθιώτιδας και Εύβοιας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»  εκφράζουν την αλληλεγγύη τους  και στηρίζουν το δίκαιο αγώνα των   εργαζομένων της Μεταλλευτικής ΛΑΡΚΟ, που αγωνίζονται διεκδικώντας όχι μόνο την επιβίωση αλλά και την αξιοπρέπειά τους.

Ο στόχος της συγκυβέρνησης Ν.Δ  – ΠΑΣΟΚ είναι προφανής.  Η  διασφάλιση των  συμφερόντων  των  δανειστών ακόμη και αν χρειασθεί  να απολυθούν χιλιάδες άνθρωποι ή  να καταστρέψουν ολόκληρους κλάδους.  Η παρέμβαση της Τρόικα σκληρή και ωμή. Διατάζει εκκαθάριση  της επιχείρησης χωρίς καν να αποζημιωθούν  οι εργαζόμενοι.  

Το ξεπούλημα  της  ΛΑΡΚΟ, τη στιγμή που η επιχείρηση είναι όχι μόνο λειτουργική και  βιώσιμη αλλά και κερδοφόρα, ισοδυναμεί για τους Ανεξάρτητους Έλληνες με «εσχάτη προδοσία». Δεν θα ανεχθούμε πλέον περαιτέρω απώλεια εθνικής κυριαρχίας και ακόμα μεγαλύτερη εξάρτηση της Ελλάδας από υπερεθνικά κέντρα εξουσίας.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ αλλά και κάθε εργαζομένου πολίτη αυτής της χώρας που  προασπίζεται το δικαίωμά του  στην αξιοπρεπή διαβίωση. Ενωμένοι θα νικήσουμε και θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...