Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αλιβέρι: Ιερόσυλος διαρρήκτης συνελήφθη μέσα σε εκκλησία

Αστυνομικοί της Δ΄ΟΠΚΕ Ευβοίας που περιπολούσαν την περιοχή, ενημερώθηκαν για το περιστατικό εντοπίζοντας τον δράστη στην εκκλησία και συνελήφθη μετά από δυναμική επέμβαση.

Ο 57χρονος άνδρας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σήμερα στις 5.00 τα ξημερώματα, στον Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Αλιβέρι. Βρέθηκαν πάνω του πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων ενώ κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο. Συνελήφθη σήμερα στις 5.00 τα ξημερώματα στο Αλιβέρι, ένας 57χρονος, ο οποίος προσπάθησε να διαρρήξει την κεντρική είσοδο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και εισήλθε στον εσωτερικό χώρο του Ναού, σπάζοντας με μεταλλικό λοστό το λουκέτο ασφάλειας της πόρτας.

Αστυνομικοί της Δ΄ΟΠΚΕ Ευβοίας που περιπολούσαν την περιοχή, ενημερώθηκαν για το περιστατικό εντοπίζοντας τον δράστη στην εκκλησία και συνελήφθη μετά από δυναμική επέμβαση. Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένα σε παρτέρι, αλλά και μέσα στο αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο έξω από το προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού:

Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ένα ζευγάρι γάντια
Μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο
Επίσης από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ΙΧ του 57χρονου δράστη.

Ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

πηγή: eviazoom

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...