Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τραγωδία στη Σκύρο- 45χρονος πνίγηκε αφού έσωσε την 9χρονη κόρη του που τον είδε να χάνεται στη θάλασσα

Η μικρή είχε χάσει τη μαμά της πριν από 7 χρόνια


Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη το απόγευμα, όταν ο Δημοσθένης Κυπραίος του Δημητρίου, ετών 45, ξεκίνησε με την 9χρονη κόρη του Τζουλιέτα για μπάνιο στον όρμο Παλαμάρι της Σκύρου. Η μικρή βούτηξε πρώτη στη θάλασσα, αλλά την παρέσυραν τα μεγάλα κύματα και άρχισε να καλεί τον μπαμπά της να τη βοηθήσει να βγει έξω. 

Ο άτυχος άνδρας βούτηξε στη θάλασσα για να διασώσει την μικρή του κόρη, και μετά από αγωνιώδη προσπάθεια, κατάφερε να την  βγάλει σώα στα βράχια. Ο ίδιος όμως δεν μπόρεσε να βγει γιατί παρασύρθηκε από τα κύματα και τα ρεύματα που υπήρχαν στην ούτως ή άλλως δύσκολη για κολύμβηση περιοχή.

Σήμερα το πρωί στις 11 ανασύρθηκε το πτώμα του ενώ εδώ και δύο μέρες το Λιμενικό της Σκύρου από αέρος και θαλάσσης αλλά και δύτες που έκαναν διακοπές στο νησί και προσφέρθηκαν αυθόρμητα να βοηθήσουν για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα.

Η μικρή Τζουλιέτα καλούσε πολλή ώρα σε βοήθεια, γιατί ο όρμος είναι σε απομακρυσμένη περιοχή, και δεν υπήρχε κανείς να έρθει να τη βοηθήσει. Το κοριτσάκι μάζεψε ρούχα μπαμπά της κι έτρεξε 1 χλμ να ειδοποιήσει. Δυστυχώς είδε τον μπαμπά της να χάνεται μπροστά στα μάτια της, ενώ πριν από 7 χρόνια είχε πεθάνει η μητέρα της από καρκίνο, και φέτος πέθανε και ο παππούς και ο νονός της. Ευτυχώς από χθες κοντά της βρίσκεται η αδερφή της μητέρας της, που την αναλαμβάνει.

Ο 45χρονος άνδρας ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και εργαζόταν στη Σκύρο τα τελευταία 3 χρόνια, ως τεχνικός κομπιούτες στον Δήμο Σκύρου. Πληροφορίες του eirinika.gr αναφέρουν ότι μπήκε στη θάλασσα με γεμάτο στομάχι, και γι'αυτό δεν κατάφερε να βγει στη στεριά, καθώς τα κύματα και τα ρεύματα τον τραβούσαν προς τα μέσα...

eirinika.gr 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...