Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

2 ΒΙΝΤΕΟ - Με Λεμπέση και κέφι τέλειωσαν τα ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ


Το πείσμα του Γιάννη Λεμπέση  έδιωξε μακριά την βροχή, εχθές το βράδυ στα ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2013 αφού συνέχισε να παίζει μέχρι τις 4 το πρωί


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την  προσφώνηση του προέδρου καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, που  μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, η πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Κυρία Ζλακώνη με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεραντώνη, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπαντούνας, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κυρία Έλενα Βάκα, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννούκος, οι τοπικοί σύμβουλοι Σωτήρης Ανυφαντής και Παναγιώτης Καράβας και τα συμβούλια των προσκεκλημένων συλλόγων, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΕΙΡΗΝΗ.


Στη συνέχεια ακολούθησε η  απονομή αναμνηστικών στους προσκεκλημένους  συλλόγους, για την προσφορά τους ο καθένας στον τομέα τους, με ολιγόλεπτη ομιλία από τα προεδρία τους, ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΖΙΑΝΗ και ΕΙΡΗΝΗ ΑΗΔΙΝΛΗ αντίστοιχα, ενώ μια μικρή επίδειξη από αθλήτριες του συλλόγου της ρυθμικής, ενθουσίασε τους πάντες.


Τα χορευτικά του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, έδωσαν το δικό τους χρώμα.


Στη συνέχεια ο Γιάννης Λεμπέσης καθώς ήταν έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, για να διασκεδάσει ο κόσμος που κατέκλυσε την πλατεία Σμηναγού Γκέλη, οι πρώτες ψιχάλες της βροχής τον ανάγκασε να κατέβει απ το πάλκο, αφού ο κόσμος πανικοβλήθηκε και άρχισε να αποχωρεί.


Το πείσμα όμως του Γιάννη Λεμπέση για να ικανοποίηση και κάποιους τολμηρούς που έμειναν να τον απολαύσουν, ανάγκασε την βροχή να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να επανέρχεται και κόσμος που είχε φύγει, για να μείνει διασκεδάζοντας μέχρι στις 4 η ώρα το πρωί, αφού ο Γιάννης Λεμπέσης και η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα, δε άφησαν κανέναν παραπονεμένο.



ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...