Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

110 κορίτσια στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Χαλκίδας

 
Στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου 2013, ώστε να παρακολουθήσει την γιορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν 110 κορίτσια του Γυμνασίου, με αρχηγό τη θεολόγο κυρία Μαγδαληνή Αργυράκη.


Στον κατάμεστο από γονείς, χώρο εκδηλώσεων της κατασκήνωσης τα παιδιά παρουσίασαν τραγούδια, σκετς, χορευτικά και διδακτικές ιστορίες και αφηγήσεις, προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρισταμένους. Όλα όσα είχαν ετοιμαστεί ήταν αποτέλεσμα δραστηριοποίησης και προετοιμασίας των στελεχών και των κατασκηνωτριών από κοινού, κάτι το οποίο τόνισε και ο Σεβασμιώτατος κατά την καταληκτήριο ομιλία του.


Πιο συγκεκριμένα, στο λόγο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την ευαρέσκεια του, γιατί κατόρθωσε να είναι παρών και σε αυτή την εορτή, συνεχάρη όλους όσους συνετέλεσαν για την επιτυχή διεξαγωγή και αυτής της περιόδου και της εορτής της και δεν απέφυγε να υπενθυμίσει στους επισκέπτες γονείς πως κάθε τι που παρέχεται και το απολαμβάνουν τα παιδιά κατά την παραμονή τους στις κατασκηνώσεις, είναι προϊόν ανύστακτης φροντίδας και λεπτομερούς επιμελείας της τοπικής μας Εκκλησίας.


Στην Κατασκήνωση τώρα βρίσκονται τα κορίτσια της Γ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου (Λυκείου), τα οποία θα παραμείνουν έως τις 28 Ιουλίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...