Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Μαφιόζικη επίθεση στο MIST της Χαλκίδας

Τρόμο έχει προκαλέσει η μαφιόζικη επίθεση από Ρωσοπόντιους στο club MIST , στην Γλύφα Χαλκίδας.

Σϋμφωνα με την Ευβοϊκη Γνώμη, περίπου 10 άτομα με περίστροφα στα χέρια εισέβαλαν πριν λίγα βράδια στο club και αφού απείλησαν τις σερβιτόρες με τα όπλα, ξυλοφόρτωσαν άγρια τον υπεύθυνο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο με σπασμένο το σαγόνι.

Η εργαζόμενη  Μαρία Αμοιρίδου που έζησε τον εφιάλτη
Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκαν άλλα 4 άτομα που χτυπήθηκαν, ενώ το μαγαζί έχει πάθει τεράστιες ζημιές.Η σχεδιασμένη επίθεση έγινε περίπου στις 12 το βράδυ, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για το κοινό.

Οι δράστες τρέχοντας έφυγαν με τζιπ και μηχανές προς  Αυλίδα και εξαφανίστηκαν.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες.Το κέντρο έμεινε λίγες μέρες κλειστό μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους Ρωσοπόντιους είχαν πάει μία εβδομάδα πριν από το συμβάν στο club και ο πορτιέρης δεν τους άφησε να μπουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Οι Ρωσοπόντιοι για λόγους εκδίκησης, έβαλαν σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιο τους και από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για επικίνδυνη συμμορία και στην έρευνα συμμετέχει και η Ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό τους.

Πολλές είναι οι μαφιόζικες επιθέσεις με όπλα σε επιχειρηματίες τους τελευταίους μήνες στην Εύβοια, κάτι που έχει προκαλέσει προβληματισμό και ιδιαίτερα στο ότι δεν υπάρχει κάποια σύλληψη έως τώρα.

Ο ιδιοκτήτης του MIST, Γιώργος Ζαφειράκης( φωτό δεξιά), μίλησε στην Ευβοϊκή Γνώμη και απέδωσε το γεγονός σε παρεξήγηση. 

¨Την περασμένη Παρασκευή ήρθε ένας Ρωσοπόντιος να μπεϊ στο μαγαζί και ο πορτιέρης τον έκοψε. Πριν φύγει  απείλησε ότι θα ξαναγυρίσει και τελικά ήρθε μετά από μια βδομάδα να κάνει φασαρία με τους φίλους του. Βρήκαν τα παιδάκια στην πόρτα και τους ξυλοφόρτωσαν. Αυτό είναι όλο


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...