Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Στη Χαλκίδα ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης


 Σήμερα, το απόγευμα η Δημοκρατική Αριστερά Χαλκίδας διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα "Ένας χρόνος κυβέρνησης εθνικής ευθύνης". 





Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περ. Ενότητας Ευβοίας και μίλησε ο Γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σπύρος Λυκούδης και ο οργανωτικός Γραμματέας κ. Μαυροκεφαλίδης.



Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Εύβοιας της ΔΗΜΑΡ Άλκης Παύλοβιτς και χαιρέτισε ο βουλευτής Δημήτρης Αναγνωστάκης.





Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας κ.Στ.  Μπασινάς, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Χαλκίδας κ. Θαν. Τσέργας, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κουλουρίδης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημ. Αναγνώστου, ο Ηλίας Θαλάσσης, πρόεδρος Ομοσπονδίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ο Φάνης Σπανός, αντιδήμαρχος, ο Σπύρος Κουτσάφτης, μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Εύβοια Τάσος Θωμάς, το μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας Στέλιος Ανδρεάδης και ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδας, όλοι οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ Αγγέλου, Παπαγεωργίου, Παπανδρέου, Χαϊνάς, τα στελέχη Χρήστος και Κατερίνα Χατόλα, Ελένη Καραγιάννη - Αλατά και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων.

Περισσότερα σε λίγο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...