Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

“Fausto Coppi – Σιρκουΐ ποδηλατών Χαλκίδας”

Στα πλαίσια των αθλητικών  του δράσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος  Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), με την συνεργασία του αθλητικού ομίλου Θησέας και με την ενεργό συμμετοχή των ποδηλατών Χαλκίδας, διοργανώνει την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας: “Fausto Coppi – Σιρκουΐ Χαλκίδας”, που θα διεξαχθεί σε κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI.

Η διαδρομή   του Σιρκουί θα είναι στην περιοχή του Κολυμβητηρίου, στο Πάρκο Λαού (εκκίνηση/τερματισμός) και περιλαμβάνει τις οδούς: Ήρας – Αντιγόνου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης – Αλιβερίου, συνολικής απόστασης 1960μ.

Το  πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Ώρα 10:00: ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ εντός της αγωνιστικής διαδρομής (Με κληρώσεις δώρων των χορηγών).

Ώρα 11:00: Σιρκουί Μάστερ Α-Β-Γ και ΟΠΕΝ (όλες οι κατηγορίες) 30χλμ. (15στροφές).

Ώρα 11.50 Παρουσίαση ομάδων Ανδρών Ελιτ

Ώρα 12:00: Σιρκουί ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΙΤ 45χλμ (22στροφές).

Στο Σιρκουί, που θα ζωντανέψει ξανά μετά από πολλά χρόνια, την ποδηλασία στην Χαλκίδα, αναμένονται να συμμετάσχουν οι περισσότεροι των πρωταγωνιστών στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Ανδρών, από πολλά σωματεία και από τις επαγγελματικές ομάδες της Ελλάδας , καθώς και πολλοί άλλοι αθλητές στην κατηγορία Open, ανοικτή για αθλητές άνω των 19 ετών, με ή χωρίς αγωνιστικό δελτίο.

Την διεύθυνση  του αγώνα, έχει αναλάβει ο Χαλκιδέος πρωταθλητής Κώστας Χριστοδούλου, που διακρίνεται για το πάθος και την αγάπη του τόσο για την πόλη του και το ποδήλατο.
Χορηγοί του  αγώνα είναι: τα ποδήλατα Fausto Coppi, και τα προιόντα ZipVit, η Ταβέρνα Καντούρος, Σταθόπουλος Homeworks και Ποδηλάτες Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...