Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κρασί, λάδι, μπύρα από την Εύβοια στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Tempranillo varietal wine bottle and glass, sh...Image via WikipediaΤο Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε με περίπτερο Ευβοϊκών επιχειρήσεων-μελών του στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “SIAL 2010″.Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 17-21 Οκτωβρίου 2010.
Η όλη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Εύβοιας, με την καλή οργάνωση και παρουσίαση του περίπτερου στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων, γνωρίζοντας τα και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την αξία τους.
Σημαντικές ήταν οι επιχειρηματικές επαφές και οι συναλλαγές που φάνηκαν να πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της έκθεσης μεταξύ των εκθετών μας και των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, αφού παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα από μεγάλα δίκτυα διανομών και επαγγελματίες από πολλές χώρες.
Οι ευβοϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν και πρόβαλλαν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του επιμελητηρίου ήταν οι :
1.     ΛΥΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με κρασί.
2.      ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ     ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με κρασί.
3.    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με αλίπαστα.
4.    ΕΛΜΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με ελαιόλαδο.
5.    ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΒΕ με προϊόντα ζύμης.
6.    ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – SEPTEM
ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Ο.Ε. με μπύρα.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...