Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στα μπετά το εξοχικό του Χατζηγιάννη στη Βόρεια Εύβοια.


Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο φαίνεται πως έχουν πλήξει σοβαρά το λαμπερό ζευγάρι της showbiz, Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς αδυνατούν να αποπερατώσουν τις εργασίες κατασκευής της «ερωτικής φωλιάς» τους στη βόρεια Εύβοια. 

Μαγεμένοι από τις ομορφιές της περιοχής, την οποία επισκέπτονται συχνά, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η αγαπημένη του ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξαν να χτίσουν μια πολυτελή εξοχική κατοικία στο ημιορεινό χωριό Γαλατσώνα, προκειμένου να απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», στο χωριό (το οποίο έχει μόνο εβδομήντα μόνιμους κατοίκους) έχει χτίσει εδώ και αρκετά χρόνια το ησυχαστήριό του ο κολλητός φίλος και λογιστής του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο καλλιτέχνης τον επισκεπτόταν συχνά-πυκνά και, βέβαια, η παρουσία του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

«Πριν από περίπου πέντε χρόνια ο λογιστής του τραγουδιστή τού πρότεινε να αγοράσει το οικόπεδο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το εξοχικό του. Μαζί με τον τραγουδιστή ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και επήλθε συμφωνία. Ετσι, το οικόπεδο πέρασε στην ιδιοκτησία του Χατζηγιάννη», ανέφερε στην «Espresso» κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: «Οταν γνωρίστηκε με τη Ζέτα Μακρυπούλια άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνταν και εξακολουθούν να φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν, όμως, να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ηρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισε η ανοικοδόμηση».

Γρήγορα έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας, η οποία βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στην καρδιά του δάσους. Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, το οποίο απέχει αρκετά χιλιόμετρα από τον «πολιτισμό». Ομως ξαφνικά πριν από περίπου δύο μήνες οι εργασίες σταμάτησαν και τα συνεργεία απομακρύνθηκαν.

Οπως μας μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, «αμέσως μετά την εισβολή του ΔΝΤ στην Κύπρο και το “κούρεμα” των καταθέσεων, οι εργασίες σταμάτησαν. Μάλιστα, το ζευγάρι ήρθε σε επαφή με διάφορους μάστορες και συνεργεία στην περιοχή αναζητώντας μια καλύτερη τιμή, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τις εργασίες. Ομως, η τιμή που ζητούσαν ήταν ιδιαίτερη χαμηλή και έτσι δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να κλείσουν κάποια συμφωνία», τόνισαν και πρόσθεσαν: «Η “φωλιά” τους έμεινε ατελείωτη και κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν θα ολοκληρωθεί, προκειμένου να στεγάσουν τον έρωτά τους».


Χατζηγιάννης: «Ολοι οι Κύπριοι, λίγο ή πολύ, έχασαν κάτι»

Πριν από λίγο καιρό, πάντως, ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι είχε χάσει πολλά χρήματα που είχε σε καταθέσεις στην Κύπρο. «Οχι μόνο εγώ, αλλά οι δικοί μου άνθρωποι αισθανόμαστε προδομένοι και αδικημένοι! Ως καλοί Κύπριοι εμπιστευόμαστε τον τόπο μας. Ολοι οι Κύπριοι, λίγο ή πολύ, έχασαν κάτι. Εχασαν την περηφάνια τους, την εμπιστοσύνη τους, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατοί και θα αντέξουν!» είχε πει, ενώ είχε αποκαλύψει ακόμη ότι η σύντροφός του τον έχει στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...