Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Mια βραδιά γεμάτη Funk, Soul και Hip Hop

Mια βραδιά γεμάτη Funk, Soul και Hip Hop, την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 στις 10:00 μ.μ. στο Xenia bar-cafe.
Το κορίτσι και το αγόρι...

Το κορίτσι γεννημένο το1985 , σε μαιευτήριο φυσικά,κάπου στην Αθήνα.Το αγόρι εισέπνευσε πρώτη φορά εν έτη 1984.

Ο Άρης(το αγόρι) ασχολείται με τη μουσική από το 2000 και η Εστερίνα(το κορίτσι) επίσης.

Όσο εκείνος συνεργαζόταν με συγκροτήματα του εσωτερικού,όπως οι RAZASTARR και του εξωτερικού,όπως οι BELLERUCHE,εκείνη εισερχόταν με μικρά-μικρά βήματα στο χώρο της hip-hop σκήνης σε συνεργασίες με MC'ς του είδους,όπως τον Γέλω και την Σκοτεινή Πλευρά,αλλά ακόμα οι δρόμοι τους ήταν παράλληλοι.

Εντωμεταξύ,καθώς ο καιρός περνούσε ο Άρης συνέχιζε την πορεία του στην μουσική και έφτασε να κοσμήσει τα ντοκιμαντέρ του συνονόματου του Άρη Χατζηστεφάνου,όπως το Debtocracy,καθώς επίσης και το Greece's biggest hospital stuggles as austerity cuts pride που φιλοξενείται στη σελίδα της Gaurdian.
Η Έστερ από τη άλλη καταπιάστηκε με τα θεατρικά δρώμενα και για 3 περίπου χρόνια δοκίμαζε τις υποκριτικές της ικανότητες σε παραστάσεις με την θεατρική ομάδα "Σπίρτο"και δραματικές σχολές.
Μέσα σ αυτά τα 3 χρόνια συνέλαβε την ιδέα του "This is a happy story" και άρχισε τις αναγκαίες διαδικασίες με ελάχιστες μουσικές εμφανίσεις .
Κατά τη διάρκεια δημιουργίας του,ακόμα ανολοκλήρωτου,EP βρέθηκε στα χέρια της ένα δισκάκι με τίτλο "Play that funky music",δημιουργός του οποίου είναι ο RSN(καλλιτεχνικό του Άρη-αγοριού) σε funky,soul και freestyle beats το όποιο έχει αποσπάσει κριτικές από sites,ραδιόφωνα και τον έντυπο τύπο( kosmos radio/skai radio/sonik magazine/culture now).

Το δισκάκι αυτό ήταν και η αφορμή για την ένωση τους,μουσικά
Description
Mic - Sampler, Turntables - Guitar
Basic Info
Founded 2012
Genre Funk, Soul, Hip Hop
Members Esterina
Rsn
Κωστας Ζορμπάς
Hometown Athens, Greece
Current Location Athens, Greece
Contact Info
Website http://soundcloud.com/esterina-rsn
Booking Agent aris.rsn@gmail.com

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...