Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας: Δωρεάν σεμινάριο για τις αλλαγές στη φορολογία

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Χαλκίδα Ενημερωτικό Φορολογικό Σεμινάριο με θέμα :

« ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ».

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Εμποροβ/κού  Επιμελητηρίου  Εύβοιας,   Ελ. Βενιζέλου 12  στη  Χαλκίδα,  την   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   31   ΜΑΪΟΥ   2013,   και  θα έχει διάρκεια   5 ωρών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    31/05/2013    από 17:00  έως  22:00

Εισηγητής του Ενημ.  Σεμιναρίου  θα είναι ο κ.  ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Λογιστής – Φοροτεχνικός  Α΄ τάξεως – Μητρώο Εισηγητών  Ο.Ε.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, των οποίων οι Επαγγελματικές ταυτότητες είναι σε ισχύ και τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα για όλο το έτος, εφ΄ όσον δεν έχουν παρακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα μέσα στο ίδιο έτος, Εξαιρούνται όσοι Οικονομολόγοι ή  Λογιστές είναι άνεργοι .  Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί βεβαίωση  παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά στα γραφεία του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς του ΟΕΕ (Λεωφόρος Χαινά 75 και 25ης Μαρτίου )  μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο αριθμό των θέσεων, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι θα μπορέσουν να είναι παρόντες ώστε να μην στερήσουν την συμμετοχή από άλλους συναδέλφους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ.- Fax 2221080710      και  2221060669.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται στα γραφεία του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν  από τρίτο πρόσωπο, με Fax  και ηλεκτρονικά στο mail του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς: oee9pt@oe-e.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...