Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Παναγιωτόπουλος από τη Χαλκίδα σε στρατιωτικούς: Σας χρωστάμε πολλά, θα σας τα επιστρέψουμε σύντομα


Μήνυμα ελπίδας έδωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος στους στρατιωτικούς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στην οποία δήλωσε πως η Ελλάδα χρωστά πολλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και θα τους «αποδώσει τα οφειλόμενα», το συντομότερο δυνατό.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση που έγινε στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα για την Γιορτή του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος είναι πολιούχος του Στρατού Ξηράς, απευθυνόμενος προς τους Αξιωματικούς τους Υπαξιωματικούς και τους οπλίτες, τόνισε πως «η Ελλάδα δε θα μπορούσε να κάνει τα ανηφορικά βήματα, στον ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο, αν οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είχαν βγει για μια ακόμη φορά μπροστά και αν δεν είχαν αναλάβει στους ώμους, τους ένα ιστορικό φορτίο, δηλαδή ένα μεγάλο κομμάτι από τις θυσίες που υπέστη ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός».

Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως η πολιτεία «έχει απόλυτη συνείδηση για τα οφειλόμενα στις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο για το εν ενεργεία κομμάτι τους, που είναι η αιχμή του δόρατος, όσο και για το εν αποστρατεία κομμάτι τους που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της μεγάλης οικογένειας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και θα αποδώσει τα οφειλόμενα στο συντομότερο δυνατό χρόνο».

Στην εκδήλωση, έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων o Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καράμπελας, ο βουλευτής Νομού Ευβοίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θεόδωρος Δρίτσας, η εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παρασκευή Τσατσάνη, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. βουλευτής Νομού Ευβοίας Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί και εκπρόσωποι Πρεσβειών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...