Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Θα πάρουν επιλαχόντες υποψήφιους πενταετούς υποχρέωσης Πυροσβέστες;

Το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη απάντησε στην υπ’ αριθμό 9936 ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ,  Δημήτρη Αναγνωστάκη, με ημερομηνία 19/04/2013 με θέμα την ένταξη μιας κατηγορίας των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης στο ειδικό μισθολόγιο.

Στην απάντηση του το Υπουργείο δηλώνει ότι η μη ένταξη της συγκεκριμένης ομάδας στο ειδικό μισθολόγιο είναι συνάρτηση της Κοινής Απόφασης 2/13917/0022 των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Οικονομικών όπου καθορίζονται οι αποδοχές του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Αναφορικά με την ολοκλήρωση πρόσληψης πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης το Υπουργείο απάντησε πως λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής ιδιωτών στην Πυροσβεστική για τα έτη 2013-15, απέστειλαν αίτημα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ώστε να γίνει γνωστό αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν προσλήψεις από τους επιλαχόντες υποψήφιους πενταετούς υποχρέωσης ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του σώματος . Η σχετική απάντηση αναμένεται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...