Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Θρήνος στην Χαλκίδα από τον τραγικό χαμό του φοιτητή Νίκου Πολυχρόνη - Είναι ένα από τα δύο τραγικά θύματα της Λάρισας



Θρήνος στην πόλη Χαλκίδα από το απόγευμα της Πέμπτης, από τον τραγικό χαμό του φοιτητή Νίκου Πολυχρόνη, που μαζί με άλλους νεαρούς, στη Λάρισα, είχαν ανάψει κάτι σαν μαγκάλι για να ζεσταθούν με αποτέλεσμα να χάσουν δύο τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, ενώ ο άλλοι τρεις φίλοι τους νοσηλεύονται σε νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης όταν μια φίλη τους πήγε στο σπίτι όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί για να τους επισκεφθεί, αλλά παρότι χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν της απαντούσαν.

Η πόρτα του σπιτιού άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς και οι δύο γυναίκες αντίκρισαν του πέντε νεαρούς αναίσθητους, με τους δύο να είναι ήδη νεκροί.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι πέντε νεαροί είχαν ανάψει μια αυτοσχέδια εστία φωτιάς προκειμένου να ζεσταθούν, κάτι σαν ψησταριά ή μαγκάλι και πιθανότατα δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις.

Οι δύο άτυχοι νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά ήταν ήδη νεκροί, ενώ οι δύο από τους φίλους τους νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση και ο τρίτος σε ημικωματώδη.

Η οικογένεια του άτυχου Νίκου Πολυχρόνη  μένει στο Αλωνάκι και ο πατέρας του εργάζεται στο εργοστάσιο των Τσιμέντων Χαλκίδας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί από τον ι.ν. Αγίου Σπυρίδωνος στον Μπαταργιά.


Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για την ανείπωτη τραγωδία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...