Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Αναγνωστάκη με το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης

Συνάντηση με το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από το μέλος της Τ.Ο. και πρώην Δασάρχη κ. Καπράλο Ηλία. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στα Ψαχνά του Δήμου Μεσσαπίων.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. κ. Σπύρος Ραπτάκης ενημέρωσε για τη δράση των εθελοντών δασοπυροσβεστών καθώς και για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που φυσικά δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Σύλλόγου. Στα ζητήματα που εστίασε περισσότερο ο κ. Ραπτάκης ήταν:
  • η έλλειψη του αναγκαίου εξοπλισμού του Σ.Ε.Δ.Δ.Δ.,
  • η κατάταξη των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων στη χαμηλότερη κατηγορία τελών, όπως συμβαίνει και στα κρατικά οχήματα και
  • τέλος στην ανάγκη προμήθειας καυσίμων από το Πυροσβεστικό Σώμα όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.
Τα μέλη του κλιμακίου της ΔΗΜ.ΑΡ. αφού συνεχάρησαν για την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών τόσο στο τομέα της Δασοπροστασίας - Δασοπυρόσβεσης όσο και στο τομέα της Διάσωσης, δεσμεύτηκαν να προωθήσουν με κάθε πρόσφορο μέσο τα ζητήματα και να επιδιώξουν τις άμεσες αντιδράσεις των αρμοδίων, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα αυτή η πολυποίκιλα χρήσιμη κοινωνική προσφορά του Συλλόγου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...