Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Γιώτα Τριγώνη: Το ησυχαστήριο στη Βόρεια Εύβοια και οι business στην Πόλη

Μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα, Ελβετία και Κωνσταντινούπολη. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της απαιτούν από εκείνη να είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και αυτό δεν τη στενοχωρεί καθόλου, γιατί τη γεμίζει με ενέργεια και συνεχώς με νέες εμπειρίες.
Ο λόγος για την οδοντίατρο Γιώτα Τριγώνη, την πανέμορφη μελαχρινή που έχει καταφέρει με την αγάπη και τη δίψα της για δουλειά να θεωρείται περιζήτητη στον τομέα τής αισθητικής οδοντιατρικής.

Η «Espresso της Κυριακής» εντόπισε τη γνωστή οδοντίατρο στο πανέμορφο ησυχαστήριό της στην Εύβοια, όπου μας ξενάγησε και μας μίλησε για όλα όσα την απασχολούν, την πολιτική, τα μελλοντικά σχέδιά της, της επιχειρηματικές βλέψεις της, αλλά και γι’ αυτούς οι οποίοι το τελευταίο διάστημα την πολεμούν αμφισβητώντας τη δουλειά και τις ικανότητές της.

«Οταν κάποιος εκτίθεται είτε μέσω της προσωπικής ζωής του είτε μέσω της δουλειάς του είναι λογικό να δέχεται κάθε λογής επιθέσεις και πόσο μάλιστα όταν έχει καταφέρει με τον ιδρώτα του να φτάσει την καριέρα του στο σημείο που εκείνος επιθυμεί» αναφέρει η Γιώτα Τριγώνη, η οποία φωτογραφήθηκε στο σπίτι της οικογένειάς της στο πανέμορφο Αγριοβότανο Ευβοίας.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Ομως εκτός από τη σημαντική πορεία στον χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής σε Ελλάδα και Ελβετία, η Γιώτα Τριγώνη αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει γνωστό το όνομά της και στην Κωνσταντινούπολη.

Υστερα από μια πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια που ανέλαβε ως ερασιτέχνης μοντέλο για τις ανάγκες του ξενοδοχείου «AND Hotel», η Γιώτα αποφάσισε να ασχοληθεί και με τις επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας ένα σεβαστό μέρος της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου το οποίο την έχει ενθουσιάσει με τους χώρους και την τοποθεσία του, καθώς βρίσκεται στην περιοχή Σουλταναχμέτ, λίγα μέτρα μακριά από την Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί.

«Εδώ αποβάλλω το άγχος και παίρνω τις αποφάσεις μου για το μέλλον»
Αυτές τις ημέρες και ύστερα από μια δύσκολη και απαιτητική για εκείνη επαγγελματική περίοδο, η Γιώτα Τριγώνη απολαμβάνει λίγες στιγμές ξεκούρασης σε ένα μέρος που της θυμίζει αρκετά τα ανέμελα παιδικά χρόνια της. Δεν είναι άλλο από το σπίτι που διατηρεί η οικογένειά της στη Βόρεια Εύβοια, για την ακρίβεια στην περιοχή Αγριοβότανο:

«Αυτό το σπίτι το λατρεύω. Κάθε φορά που θέλω να ξεφύγω έστω και για λίγο, μπαίνω στο αυτοκίνητο και έρχομαι εδώ. Αποφορτίζομαι, αποβάλλω καθετί αρνητικό από σκέψη, άγχος, τα πάντα. Οταν είμαι εδώ, δεν με νοιάζει τίποτε. Θέλω να ξεκουράζομαι, να δέχομαι τις περιποιήσεις των δικών μου ανθρώπων που είναι πάντα δίπλα και να παίρνω τις αποφάσεις μου για το μέλλον. Η θέα είναι απίστευτη από εδώ, με αποτέλεσμα να μπορώ να κάθομαι για ώρες σε μια καρέκλα και να απολαμβάνω το τοπίο μέχρις εκεί που βλέπουν τα μάτια μου. Είναι πραγματικά μαγεία».

Αυτό το σπίτι αποτελεί ησυχαστήριο για τη Γιώτα Τριγώνη και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Βόρειας Εύβοιας, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει και πισίνα:

«Το σπίτι ανήκει στην οικογένειά μου. Ερχόμαστε εδώ από παιδιά και το λατρεύουμε. Τώρα μαζευόμαστε με φίλους και όλοι μαζί περνάμε καταπληκτικά μακριά από καθετί που μπορεί να θυμίζει πόλη» εξηγεί η Γιώτα Τριγώνη και προσθέτει:

«Με την πρόεδρο του χωριού, μάλιστα, την κυρία Νατάσα Κουβλή, βρισκόμαστε στην αρχή της δημιουργίας ενός μουσείου εδώ με παλιά ιστορικά αντικείμενα της Βόρειας Εύβοιας, που θα λειτουργεί όλον τον χρόνο και θα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να μαθαίνουν τις ιστορίες της περιοχής» καταλήγει ο όμορφη οδοντίατρος, δηλώνοντας παράλληλα πως στην προσωπική ζωή της διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες και να κάνει αποκαλύψεις.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...