Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Το Γυμνάσιο Κριεζών στην Ι’ Μαθητιάδα

Το Γυμνάσιο Κριεζών, για δεύτερη φορά, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το Νομό Εύβοιας στην Ι’ Μαθητιάδα που θα διεξαχθεί στην Πρώτη Σερρών, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών, από 11 έως και 15 Μαΐου 2012, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Η εκδήλωση αποτελεί προσομοίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και περιλαμβάνει τη διεξαγωγή 35 Ολυμπιακών αθλημάτων, με συμμετοχή μαθητών Γυμνασίου από ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και από σχολεία της ομογένειας.
Το κάθε σχολείο που έχει επιλεγεί, συμμετέχει με αποστολή 10 ατόμων που συνήθως αποτελείται από 8 μαθητές και 2 συνοδούς καθηγητές. Για πρώτη φορά φέτος κάθε μέλος της αποστολής πρέπει να καταβάλει το ποσό των 70 Ευρώ για τη συμμετοχή του, το οποίο καλύπτει την διαμονή στο μαθητικό χωριό, τη διατροφή και τις εσωτερικές μετακινήσεις στο νομό Σερρών. Προβλέπεται επίσης και συμμετοχή περισσότερων μελών στην αποστολή κάθε σχολείου με μεγαλύτερο όμως ποσό συμμετοχής (για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε στο σχολείο).
Στο σχολείο μας έχουν ήδη δοθεί στους μαθητές υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής και αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα θα γίνει η επιλογή των μαθητών που θα συμμετέχουν, οι οποίοι θα είναι 4 αγόρια και 4 κορίτσια οποιασδήποτε τάξης.
Τέλος, το κάθε σχολείο έχει στη διάθεσή του ένα «τουριστικό περίπτερο», ένα χώρο δηλαδή όπου μπορεί να τοποθετήσει τοπικά προϊόντα και διαφημιστικό υλικό προκειμένου να διαφημίσει τοπικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, αλλά και τον ίδιο το νομό του, δεδομένου ότι τους χώρους αυτούς επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες κόσμου.
Για το λόγο αυτό καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο από την Εύβοια, όπως τοπικούς παραγωγούς κρασιού, αγροτικούς συνεταιρισμούς γυναικών, διάφορες επιχειρήσεις και γενικά οποιονδήποτε θέλει να διαφημίσει κάποιο τοπικό προϊόν να επικοινωνήσει με το σχολείο μας προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος διαφήμισης.
Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό της Μαθητιάδας μπορείτε να βρείτε στον επίσημο Ιστότοπο www.mathitiada.gr, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την σχετική δημοσίευση στο Ιστολόγιό μας που αναρτήθηκε στις 15 Μαΐου του 2010 και αφορά στην πολύ επιτυχημένη προηγούμενη συμμετοχή μας στο θεσμό της Μαθητιάδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...