Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αναγνωστάκης: Μια εβδομάδα με δράσεις, παρουσίες και ομιλίες στην Βουλή


Μια εβδομάδα με δράσεις, παρουσίες και ομιλίες στην Βουλή ήταν αυτή που πέρασε για τον βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Εύβοια, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Αναλυτικά:

Δευτέρα 17/12

Συμμετοχή στην ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ε. Εύβοιας με θέμα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Έργα Π.Ε. Εύβοιας – Προγραμματική περίοδος 2014-2020»
Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα - Σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων)

 Τρίτη 20/12

Συμμετοχή του Βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Δημήτρη Αναγνωστάκη στη συζήτηση της ολομέλειας την Τρίτη 18-12-2012 Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οργανισμοί συλλογικών επενδύσεων σε κινητές αξίες και ανώνυμες εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, οδηγία 2009/65/ΕΚ. Προσαρμογή της ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις των Οδηγιών 2010/78/ΕΕ, 2010/73/ΕΕ, 2011/96/ΕΕ, 2009/133/ΕΚ, 2004/113ΕΚ. Ευρωπαϊκή Συνεταιριστική Εταιρεία. Μέτρα Εφαρμογής των Κανονισμών (ΕΚ)1338/2001 και (ΕΕ)1210/2010 περί προστασίας του ευρώ και άλλες διατάξεις»

Τετάρτη 19/12 

Συμμετοχή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις»
Συνάντηση Δημήτρη Αναγνωστάκη με το Σύλλογο Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Πέμπτη 20/12

Συνάντηση Δημήτρη Αναγνωστάκη με το Σύλλογο Εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ)
Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα - Σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις»
Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και  εξέταση του σχεδίου νόμου  του Υπουργείου Οικονομικών: «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις  θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις»

Παρασκευή 21/12 

Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και  εξέταση του σχεδίου νόμου  του Υπουργείου Οικονομικών: «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις»
Συνάντηση  Δημήτρη Αναγνωστάκη και του  Δ/Σ του Σωματείου των Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ στη Βουλή με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...