Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Αναγνωστάκης: Συνάντηση Εργαζομένων ΣΕΛΜΑΝ με Υπουργό Εργασίας


Στα πλαίσια  των ενεργειών που συναποφασίστηκαν την Παρασκευή 6/12/2012,  μεταξύ του βουλευτή  της  ΔΗΜ.ΑΡ.  Δημήτρη Αναγνωστάκη και του  Δ/Σ του Σωματείου των Εργαζομένων ΣΕΛΜΑΝ Βασιλικού, έγινε σήμερα Τετάρτη 12/12/2012 στις 13:00 συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τον αρμόδιο Υπουργό  κ. Βρούτση.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρη  Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος του Δ/Σ του Σωματείου κ. Καπενής Αθανάσιος,   ο Αντιπρόεδρος κ. Χαραλάμπους  Σωτήριος, το  μέλος του  Ε.Κ.Α  Ευβοίας κ. Δεμερούτης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών -Εργοστασιακών Σωματείων κ. Τρακανιάρης Ζήσης και η Νομική Σύμβουλος του Σωματείου κα Καίσαρη Αγγελική.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και έδωσε τη δυνατότητα στους εκπροσώπους των εργαζομένων να εκφράσουν, μεταξύ των άλλων, την αγωνία τους για τη λειτουργία του εργοστασίου και να πληροφορήσουν τον κ. Υπουργό για τις 500 και πλέον απολύσεις που έγιναν. Απολύσεις σε μια περιοχή που έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στη πατρίδα μας.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε, στα  πλαίσια των θεσμικών του δυνατοτήτων, να παρέμβει για επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν τους εργαζόμενους και το εργοστάσιο.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...