Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

O Κουβέλης με τον Αναγνωστάκη με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Συνάντηση με το προεδρείο  και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδα (ΚΕΔΕ), είχε σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2012, στη  Βουλή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης και ο βουλευτής Εύβοιας, Υπεύθυνος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σημείωσε ότι ουσιαστικά λειτουργεί υποκαθιστώντας σε κρίσιμους τομείς την απουσία του κοινωνικού κράτους. Ο ίδιος, τόνισε ότι η στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία με δεδομένη την πρωταγωνιστική του θέση στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε και η ανάγκη οικονομικής στήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λαμβάνοντας υπόψη τις δημοσιονομικές συνθήκες, που βιώνει η χώρα.

Στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΕΔΕ παραβρέθηκαν οι: Κώστας Ασκούνης, Γιάννης Κουράκης, Απόστολος Κοιμήσης, Δημήτρης Τσιαντής, Γιάννης Μουράτογλου, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Γιώργος Ιωακειμίδης και Σπύρος Τζόκας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...