Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Βαθύ Αυλίδας: Εγκαίνια Ιερού Ναού του Αγ. Ιωάννη του Καλυβίτη από τον Αρχιεπίσκοπο

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του νέου Ιερού Ναού του Αγ. Ιωάννη του Καλυβίτη, πολιούχου του Βαθέος Αυλίδας παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.

Χτες έγινε η άφιξη των Ιερών Λειψάνων στον αύλειο χώρο του παρακείμενου παλαιού Ιερού Ναού και η εν πομπή μεταφορά τους μαζί με το Ιερό Λείψανο του Αγ. Ιωάννου Καλυβίτου, στο νέο Ιερό Ναό, όπου τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός των εγκαινίων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών & Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου

Σήμερα το πρωί έγινε η υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, όπου και του αποδόθηκαν τιμές και στη συνέχεια, θα τελέστηκαν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο. 

Η ακολουθία των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την πολυαρχιερατική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...