Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αριστοφάνη «Ιππείς» για τα παιδιά των Σχολείων στην Κάρυστο

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ παρουσιάζει στο «Γιοκάλειο» της Καρύστου, τη θεαματική και διδακτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Ιππείς» προσαρμοσμένη για παιδιά κάθε ηλικίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2012.

Η παράσταση αυτή που παρουσιάζεται Θέατρο για τα παιδιά των Σχολείων στην Κάρυστο.

Η παράσταση αυτή που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Νίκου Παροίκου, σκηνικά –μάσκες κοστούμια Άννα Περντρώ, μουσική Παναγιώτη Ντουνιαδάκη είναι προσαρμοσμένη για παιδιά κάθε ηλικίας και έχει παρουσιασθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Τα εντυπωσιακά κοστούμια ,η ενθουσιαστική μουσική ,το γέλιο από τα κωμικά καμώματα των ηρώων και η φαντασμαγορική σκηνοθεσία παρασύρουν τα παιδιά στον μαγικό και διδακτικό κόσμο του Αριστοφάνη. Είναι μία παράσταση που στοχεύει στην αισθητική παιδεία των παιδιών και των νέων.

Ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός δ/ντής του θεάτρου «Έξοδος Αιγαίου» Νίκος Παροίκος, με την ευκαιρία της παρουσίασης του έργου στην Κεφαλλονιά είπε:

«Σήμερα που η Ελλάδα ευρίσκεται σε μία δύσκολη και επώδυνη οικονομική περίοδο, είναι αναγκαίο, όσο ποτέ άλλοτε, τα παιδιά και οι νέοι να διδαχθούν και να μάθουν τις αξίες του ελληνικού πολιτισμού.

Τα έργα του Αριστοφάνη, κατάλληλα προσαρμοσμένα, προσφέρουν μαζί με την ψυχαγωγία, διδάγματα υψηλού επιπέδου που ενδυναμώνουν το πνεύμα και την ψυχή των παιδιών.
Η Θεατρική Έξοδος Αιγαίου έχει, εδώ και 10 χρόνια, αφιερωθεί στην παρουσίαση, κωμωδιών του Αριστοφάνη ,για παιδιά και για νέους, με έναν ξεχωριστό, θεαματικό και διδακτικό τρόπο».

Τα σχολεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση πρέπει να κάνουν κρατήσεις θέσεων στο τηλ.: 210/9235453 ή 6944761133.

Τιμή εισιτηρίου: 5 Ευρώ

Ώρες παραστάσεων: 9 π.μ. & 11 π.μ. (πρωί)

Πληροφορίες για τη δραστηριότητα του θεάτρου στο: www.aegean-exodus.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...